Menu Sluiten

Greetz kaarten of zelf printen?

Greetz is de grootste wenskaart service van Nederland. Al sinds 2004 verstuurde zijn kaarten online en waren daarmee het eerste bedrijf die dat deed. Tegenwoordig zijn er meer wenskaarten services, maar Greetz is nog steeds de grootste. Deze kaarten wordt uiteindelijk door Greetz zelf geprint. Het is in principe een grote printwinkel. Kunnen we dat dan niet gewoon zelf? Het korte antwoord: nee. In ieder geval, niet tegen de prijs die zij aanbieden. De kwaliteit kaarten die Greetz aanbiedt en de kwaliteit print is een stuk duurder als je het zelf doet. Zeker als je ook nog gebruik maakt van kortingen bij E-kortingscode. Op www.e-kortingscode.nl/greetz/ zijn namelijk meerdere kortingen te vinden van Greetz. Hiermee kan je nooit de kwaliteit kaarten van Greetz zelf maken.

Daarnaast, als je nog geen printer hebt zul je deze ook eerst moeten aanschaffen. Een goede printer is enorm duur. Greetz maakt de kaarten uiteraard op grote schaal waardoor het mogelijk wordt om dit goedkoper aan te bieden. Greetz heeft daarmee een voordeel ten opzichte van kleinere printers winkels, maar ook de consument zelf. Wees wel slim en maak gebruik van de kortingen op E-kortingscode om het nog goedkoper te maken!

De website van E-kortingscode heeft nog meer van zulke aanbiedingen, maar de van Greetz zijn echt interessant. Zo krijg je bijvoorbeeld gratis verzending (wat enorm kan schelen, maar ook reguliere kortingen op je aankoopbedrag. Wees er snel bij en ga vooral niet zelf aan de slag om jouw wenskaarten te maken. Het is namelijk ook mogelijk om bij Greetz persoonlijke kaarten te ontwerpen voor een leuke prijs. Nu is je eigen printer helemaal niet meer nodig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *