Menu Sluiten

Verschillende soorten USB sticks waarvan u niet wist dat ze bestonden

Weet u wat het populairste type USB-stick is? Het is het standaard, rechthoekige ontwerp dat we allemaal kennen. Maar wist u dat er nog veel meer soorten usb drives zijn? In deze blogpost bespreken we verschillende soorten usb drives waarvan u waarschijnlijk niet wist dat ze bestonden!

Type 1: 

Het eerste type USB-stick met logo is de standaard rechthoekige vorm die we allemaal kennen. Dit is het meest populaire type USB-stick en is overal verkrijgbaar.

Type 2: 

Het tweede type USB stick is de creditcard stijl. Dit type USB-stick heeft de vorm van een creditcard en is dun en licht. Deze drives zijn perfect voor mensen die veel gegevens bij zich moeten dragen, maar geen omvangrijke drive mee willen nemen.

Type 3:

Het derde type USB flash drive is de sleutelhanger stijl. Dit type USB-stick wordt aan uw sleutelbos bevestigd, zodat u hem altijd bij u kunt hebben. Deze drives zijn vaak erg klein en kunnen een beperkte hoeveelheid gegevens bevatten, maar ze zijn handig voor mensen die altijd een USB-stick bij zich moeten hebben.

Type 4: 

Het vierde type USB stick is de pen stijl. Dit type USB-stick ziet eruit als een gewone pen en kan worden gebruikt om op papier te schrijven en gegevens op te slaan. Deze drives zijn perfect voor mensen die aantekeningen moeten maken en ook gegevens willen opslaan.

Type 5: 

Het vijfde type USB stick is de armband stijl. Dit type USB stick wordt om de pols gedragen als een armband. Deze drives zijn vaak erg kleurrijk en kunnen veel data bevatten. Ze zijn perfect voor mensen die een statement willen maken met hun usb drive of voor mensen die veel moeten meenemen van gegevens.

Type 6: 

Het zesde type USB stick is de halsketting stijl. Dit type USB stick wordt als een halsketting om de nek gedragen. Deze drives zijn vaak erg stijlvol en kunnen veel data bevatten. Ze zijn perfect voor mensen die een statement willen maken met hun usb drive of voor mensen die veel data bij zich moeten dragen.

 

Neem voor meer informatie een kijkje op www.usbstick.nl. Bedankt voor het lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *